ALGEMENE VOORWAARDEN WIENUUS.NL

 1. Op het bestellen, bezorgen en ophalen van bestellingen via de webshop (de “Webshop”) via wienuus.nl (de ”Website”) zijn de onderstaande algemene voorwaarden van toepassing.
 2. Deze algemene voorwaarden gelden ook voor klanten handelend in de uitoefening van beroep of bedrijf.
 3. De toepasselijkheid van algemene voorwaarden van de koper wordt uitdrukkelijk afgewezen.
 4. Door een bestelling te plaatsen geeft u aan akkoord te gaan met deze Algemene Voorwaarden.

PRIVACY & VEILIGHEID

 1. Op de verwerking van persoonsgegevens van klanten is het Privacybeleid van Wienuus van toepassing dat u kunt vinden op onze website.
 2. Bestellingen plaatsen in de Webshop kan alleen indien u een account aanmaakt op de Website. Om uw account te kunnen aanmaken en de functionaliteiten te kunnen leveren, verwerken wij bepaalde persoonsgegevens van u, waaronder uw e-mailadres, uw wachtwoord en uw geboortedatum. Hierdoor kunt u gebruik blijven maken van uw account en zorgen wij ervoor dat u veilig kunt inloggen. U kunt alle gegevens die u online bij ons heeft opgegeven op één plek inzien onder “Mijn account” op de Website. Deze gegevens zijn persoonlijk en wij vragen u hier vertrouwelijk mee om te gaan, in het bijzonder door uw email adres en het wachtwoord uitsluitend voor eigen gebruik te hanteren en deze alleen op te slaan op uw eigen computer.
 3. Wij zullen ons best doen om zoveel mogelijk te waarborgen dat de Website virusvrij is, maar kunnen dat helaas niet garanderen. De Website bevat links naar websites van derden. Wij selecteren de websites waarnaar verwezen wordt zo zorgvuldig mogelijk. Wij kunnen echter niet instaan voor de inhoud en het functioneren van websites van derden.

INTELLECTUELE EIGENDOMSRECHTEN

Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de Website, waaronder die met betrekking tot de programmatuur, teksten, beelden en geluiden berusten bij Slijterij ‘t Wienuus en/of bij diegene van wie wij een licentie verkregen hebben. Dit betekent onder meer dat het niet is toegestaan om zonder onze toestemming de op de Website vermelde informatie openbaar te maken, te verveelvoudigen en/of te bewerken, behalve voor persoonlijk gebruik.

LEEFTIJDSGRENS

Wanneer u de Website bezoekt moet u eerst uw leeftijd invoeren (de zogenaamde agecheck), alvorens u op de Website wordt toegelaten. Indien u bij ons een bestelling doet via de Webshop, dan dient u eerst een account aan te maken met een email adres, geboortedatum en wachtwoord, waarmee u voortaan eenvoudig kunt inloggen. Bij de levering van de bestelling zal de bezorger om legitimatie vragen indien twijfel bestaat over de leeftijd van de persoon aan wie de bestelling wordt afgegeven. De leeftijdscontrole geldt in ieder geval tot 25 jaar. Geldige legitimatiebewijzen zijn onder meer een nationaal paspoort en een Europese identiteitskaart. Indien niet aan het minimumleeftijdvereiste is voldaan, is onze bezorger helaas genoodzaakt de bestelling mee terug te nemen, c.q. niet af te geven. Indien de bestelling niet geleverd kan worden omdat niet vastgesteld kon worden dat aan het leeftijdsvereiste is voldaan, zullen annuleringskosten ten bedrage van 10,00 euro in rekening worden gebracht. De reden is dat wij willen ontmoedigen dat minderjarigen toch proberen bestellingen te doen. Zie ook “Levering van u bestelling”.

PRIJZEN EN ACTIES

 1. Voor de acties die op de Website en in de digitale folder op de Website staan vermeld, geldt: Op=Op. Niet het gehele assortiment uit de digitale folder is verkrijgbaar in de Webshop.
 2. Voor acties geldt zolang de voorraad strekt en niet in combinatie met andere acties.
 3. Slijterij ‘t Wienuus behoudt zich het recht voor actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en acties voortijdig te beëindigen.

DIGITALE MARKETING EN SOCIAL MEDIA

De content van Facebook, Twitter en emailings is alleen bestemd voor personen van 18 jaar en ouder. Door het Facebook-account te liken, het Twitter-account te volgen of u te abonneren op de emailings bevestig u 18 jaar of ouder te zijn. Niets mag doorgestuurd worden naar of op een andere wijze beschikbaar worden gesteld aan personen die jonger zijn dan 18 jaar.

LEVERING VAN UW BESTELLING

 1. Als u een bestelling plaatst in de Webshop van Slijterij ‘t Wienuus, zal onze pakketbezorger zorg dragen voor de bezorging van de artikelen op het bezorgadres in Nederland. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling af te halen in Slijterij ’t Wienuus te Tholen
 2. Bezorging via pakketbezorger:
 • Welke levertermijnen en -tijdstippen voor uw bestelling gelden, kun u zien via in de Webshop op wienuus.nl. Levertijd is ca. 3 dagen. Er wordt naar gestreefd deze levertermijnen en -tijdstippen te halen, maar we kunnen de levermomenten helaas niet garanderen. U kunt ons dus niet aanspreken op een te late levering.
 • Wij verzoeken u op het overeengekomen bezorgmoment aanwezig te zijn om de bestelling in ontvangst te nemen. De bezorgers zullen vragen om legitimatie. Indien niet aan de minimumleeftijdvereiste (18 jaar) is voldaan, is onze bezorger helaas genoodzaakt de bestelling mee terug te nemen. De bestelling wordt geannuleerd en er zal 10,00 euro aan annuleringskosten in rekening worden gebracht.
 • De bezorgers zullen u vragen voor ontvangst van de bestelling te tekenen.
 • Indien u op het overeengekomen bezorgmoment niet aanwezig bent, zullen de bezorgers trachten om de bestelling af te leveren bij de buren. De bestelling zal alleen worden afgegeven bij de buren indien de ontvangende persoon 18 jaar of ouder is. Indien levering bij buren ook niet mogelijk is, dan zal de volgende dag (uitgezonderd zondag en maandag) de bestelling nogmaals aangeboden worden. Indien de tweede afleverpoging (via identieke procedure) niet slaagt, zal de bestelling retour gaan naar ons of op te halen zijn bij een ophaalpunt (PostNL) gedurende 7 dagen (indien niet opgehaald, zal de bestelling retour gaan naar ons). Indien retour, dan zal de klant het orderbedrag minus de verzendkosten (7,95 euro) en eventuele transactiekosten vergoed krijgen.
 1. Ophalen bij Slijterij ‘t Wienuus:
 • Welke ophaaltermijnen en -tijdstippen voor uw bestelling gelden, kun u zien via de bestelschermen op de Website. Indien u op een werkdag voor 17:00 bestelt, kunt u de bestelling de volgende dag in de winkel ophalen. Indien het product niet op voorraad is, dan laten wij u dat dezelfde avond nog weten. U kunt ons dus niet aanspreken op een te late levering.
 • U dient uw bestelling binnen 7 dagen op te halen in de winkel. Indien er twijfel is of u voldoet aan de geldende leeftijdseis van 18 jaar, dan dient u zich te legitimeren voordat de bestelling wordt overhandigd. Indien u niet binnen 7 dagen langs bent geweest om uw bestelling af te halen, dan vervalt de reservering op het product en gaat het product terug de winkel in en kan het dus verkocht worden.
 1. Het is in beginsel niet mogelijk een bestelling (via de Webshop) te annuleren nadat de bestelling door ons is bevestigd (ontvangst bestelbevestiging via email). Afhankelijk van dag en tijdstip kan annuleren eventueel nog wel door contact op te nemen met de winkel, dan wel telefonisch of per email. Indien er nog niets verzonden is, kan er dan geannuleerd worden.

 

BETALING VAN UW BESTELLING

U kunt de online bestelling betalen via iDeal (direct betalen via internetbankieren) of Credit Card (Visa, Mastercard). U ontvangt de factuur van uw bestelling via de email. Voor meer informatie over iDeal verwijzen we u graag door naar http://www.ideal.nl/consumenten/.

 

FACTUUR NA OFFERTE

Heeft u een zakelijke bestelling gedaan dan sturen we de factuur als PDF digitaal naar u toe.

RETOUREN

 1. De ontvangen bestellingen dienen direct op zichtbare defecten worden gecontroleerd. Bij geconstateerde (zichtbare en onzichtbare) defecten dient u na het constateren van die defecten contact op te nemen met Slijterij ’t Wienuus die het retourproces en de geldende voorwaarden nader aan u zullen toelichten. De defecte producten stuurt u retour naar de winkel, Botermarkt 13, 4691 CZ THOLEN. Wij verzoeken u een print van de mail waarin Slijterij ‘t Wienuus de retourzending bevestigt bij het retourpakket te voegen, zodat alles correct administratief verwerkt kan worden door Slijterij ‘t Wienuus. We raden u aan het verzendbewijs voor uw eigen administratie te bewaren.
 2. Aanpassing van het te betalen bedrag of retournering van het reeds betaalde bedrag gaat als volgt:
 • iDeal: Binnen een week na ontvangst van uw retourzending, wordt het geld terug gestort op uw rekening. Indien een artikel niet retourneerbaar is vanwege bijvoorbeeld breuk, dan zal Slijterij ‘t Wienuus binnen een week na melding defect het betreffende retourbedrag terugstorten op uw rekening.
 • Credit Card: Binnen 7 dagen na ontvangst van uw retourzending wordt het geld automatisch teruggestort op uw creditcard rekening.

 

OVERIGE

 1. Onze producten zijn bestemd voor eindgebruikers en het is niet de bedoeling dat u ze doorverkoopt. Wij behouden ons daarom het recht voor om bestellingen bij twijfel niet uit te leveren of om een maximum te verbinden aan de te bestellen hoeveelheden van bepaalde artikelen.
 2. Hoewel de Website met de grootste zorgvuldigheid tot stand is gekomen, kan het voor komen dat kenmerken van producten (prijs, uiterlijk, allergenen vermelding, productinformatie, leveranciersinformatie, alcoholpercentage, volume) niet juist worden weergegeven of afgebeeld. In dat geval gelden de op de verpakking van het product zelf weergegeven kenmerken en kun u geen aanspraak maken op levering op grond van foutief weergegeven informatie. Daarnaast zijn wijzigingen in prijs en/of assortiment en drukfouten in de digitale bladerbare folder voorbehouden.
 3. De informatie op de Website wordt van tijd tot tijd aangepast. Indien u fouten op de Webite aantreft, zouden wij het zeer op prijs stellen wanneer u dit aan ons meldt, bij voorkeur via de email.

 

WIJZIGING EN OVERIGE TOEPASSELIJKE ALGEMENE VOORWAARDEN

Wij kunnen deze Algemene Voorwaarden wijzigen. De gewijzigde voorwaarden gaan in zodra u een nieuwe bestelling bij ons plaatst. U geeft daarmee aan akkoord te gaan met de gewijzigde voorwaarden.

 

KLACHTENPROCEDURE OF VRAGEN

Voor vragen, opmerkingen en/of klachten over bestellingen en onze dienstverlening kun u contact opnemen met Slijterij ’t Wienuus, [email protected]. Wij zorgen ervoor dat uw vragen, opmerkingen en/of klachten zo goed mogelijk worden afgehandeld.